Webszerkesztés, portálüzemeltetés

Cégünk fő profilja a honlapszerkesztés. Manapság már szinte elképzelhetetlen egy cég hatékony működése weblap nélkül. Az emberek egyre inkább kényelmesen, otthonról a számítógép előtt ülve szeretnek tájékozódni az őket érintő szolgáltatások, és kereskedelmi cikkek után, ezért egy jól optimalizált, elegáns és tartalmában minden igényt kielégítő honlappal rendelkező cégek, szolgáltatók lényegesen nagyobb megrendelésre és megrendelői elégedettségre tehetnek szert, mint azok a vállalkozások melyek nem érhetők el az interneten.

Az általunk készített honlapok esetén az elkészítés mellett az interneten való megjelenésig tartó teljes út lebonyolítását vállaljuk. Magyarul az elészített weblapnak domaint regisztrálunk, illetve tárhelyet biztosítunk.

Honlapszerkesztés MÁR 39 000 Ft*-tól!

Webszerkesztési árlistánk*

* A feltüntetet  árak iránymutatásra szolgálnak. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk a partner igényeinek megfelelően!

Portálüzemeltetés

A megrendeléseken túl bizonyos témákban saját részünkre is szerkesztettünk portálokat, azon témákban, melyekben mi magunk is láttunk fantáziát ismertségünk bővítése céljából, vagy üzleti lehetőséget látva bizonyos területeken. Igyekszünk nem tömeg-portálokat készíteni és nem olyan témákat megcélozni, melyek adott körzetben és témában már így is telítettek.

Ezeket mérlegelve alkottuk meg pár éve első portálunkat, melyet saját tapasztalat ihletett meg: Zalaegerszegen és környékén nehéz volt olyan cég-gyűjteményt találni, melyen helyi vállalkozókat lehetett volna megtalálni. Például: egy festőt és egy villanyszerelőt. Ezen felbuzdulva alkottuk meg Egerszeginfo nevű portálunkat, mely az óta már túlnőtt eredeti funkcionalitásán és a város egyik vezető hírportálja lett.

Második portálunk nem saját elképzelés alapján készült, de láttunk benne fantáziát és lehetőséget, így mikor előző tulajdonosa eladásra kínálta fel nekünk, nem haboztunk. Természetesen az évek folyamán folyamatosan fejlesztettük, alakítottuk a megrendelői és látogatói észrevételek alapján, és 2010-re, majd külalakjában 2015-re teljesen új köntösbe öltöztettük, illetve teljesen felhasználóbaráttá és a hirdetők szempontjából teljesen szabadon adminisztrálhatóvá fejlesztettük. Témája a hazánkban oly népszerű termálturizmus, és ezekhez kapcsolódó szolgáltató egységek bemutatkozásának lehetőségének biztosítása. Reményeink szerint a Termalportal az ország egyik leglátogatottabb portálja lesz a témában.

Webszerkesztési referenciáink


Miben lehetünk az Ön segítségére?

Weboldal

Modern technológia, korszerű, interaktív kivitelezés, reszponzív megjelenés...

Domain név, tárhely

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk; az első lépéstől az utolsóig állunk rendelkezésére...

Grafika & Dekor

Logo-tervezés, névjegykártya? A nyomtatott reklám bármely területén segítünk Önnek vállalkozása fellendítésében...