Domain & Hosting

A For Signo Kft elsősorban weblapszerkesztéssel foglalkozik, a tárhely- és domain szolgáltatásnak csak viszonteladója, hogy ebben is segítsük az Ön honlap szerkesztési igényének teljes körű kiszolgálását. Tehát mi nem rendelkezünk szerverparkkal, ezt a profikra bízzuk. Árainkat a mindenkori szolgáltató-partnerünk árai határozzák meg. Cégünk fennállása óta igyekszik a szolgáltatásait teljeskörűen nyújtani ügyfeleinek, hogy a "járulékos" szolgáltatásokat is nálunk (rajtunk keresztül) tudják igénybe venni. Ezért több hetes/hónapos kutatást szántunk rá, hogy olyan tárhely- és domain szolgáltatóval szerződjünk, akik a legszélesebb körben képesek kiszolgálni azt a területet, melyre ügyfeleinknek szüksége van.

Sajnálatos módon 2014 év végén, 2015 elején kénytelenek voltunk tárhely szolgáltatót váltani, mivel az addigi kiszolgáló partnerünk szolgáltatásának minősége nagyobb mértékben megromlott, és ezt rövid időn belül nem tudták javítani. Márpedig a mi legfőbb szempontunk a ügyfeleink elégedettsége, így olyan új szolgáltatót kerestünk aki megfelelő múlttal és tapasztalattal rendelkezik, így megbízható, és elismert szakemberek állnak mögötte. Büszkén jelentjük, hogy 2015 év elején sikerült megtalálnunk a keresett szolgáltatót, így azóta stabilan, zökkenőmentesen állunk újra ügyfeleink szolgálatára ezen a területen is.

2022. augusztusától változtattunk tárhely-szolgáltatásunk struktúráján. A tárhely csomagok és a domain éves díjak mellett bevezettük a támogatás/support szolgáltatást. Természetesen eddig is nyújtottunk ilyen szolgáltatást, csak ez nem volt nevesítve, illetve a számláinkon nem szerepelt külön tételként. Ez után könnyebben értelmezhető lesz melyik szolgáltatásunkat milyen díjon nyújtjuk. Ezt bővebben lejjebb részletezzük.

Tárhely csomagjaink

Csomag

Tárhely

E-mail (db.)

Adatbázis (db.)

Ár (Ft/Év)

500M

0 – 500 MB

1

1

8 500 Ft

750M

501 – 750 MB

2

2

10 000 Ft

1000M

751 – 1 000 MB

10

2

12 000 Ft

2000M

1 001 – 2 000 MB

15

3

15 000 Ft

5000M

2 001 – 5 000 MB

20

5

20 000 Ft

10G

5 001 – 10 000 MB

23 000 Ft

15G

10 001 – 15 000 MB

26 000 Ft

A 250M csomag 2022. augusztus 1-el megszűnt. Minden tárhely csomagunkhoz tartozik PHP program futtatókörnyezet és MySQL (MariaDB) adatbázis, így az ismert CMS rendszerek telepíthetők rá (Wordpress, Drupal, Joomla, stb). E-mail postafiókokhoz Webmail szolgáltatás is tartozik. FONTOS: a kiválasztott tárhely méretekből foglalnak helyet a postafiókok, így a csomag kiválasztásakor ezzel is kell kalkulálni. Szervereinkben SSD háttértárak üzemelnek. Alapértelmezetten biztonsági mentés nem tartozik a tárhely szolgáltatáshoz, de díjmentesen biztosítjuk igény esetén. A biztonsági mentéshez gyakorisági beállítás függvényében a weboldal valós méretének többszörösének megfelelő méretű tárhely csomagra lehet szükség.

Domain áraink

Domain végződés

Időszak

Ár (Ft)

.hu

1 évre

2 500 Ft

.com

1 évre

6 300 Ft

.net

1 évre

7 500 Ft

.org

1 évre

7 000 Ft

.eu

1 évre

3 600 Ft

 

Támogatás, karbantartás (support)

Az általunk készített weboldalak esetében és a mi szerverünkön igénybe vett tárhely szolgáltatáshoz technikai, webszerkesztői támogatást nyújtunk. Weboldalak esetén ez minimális - alap működést támogató - módosításokat jelent (tmp, cache tisztítás), esetleg minimális tartalommódosítást is magában foglalhat. Tárhely és üzemeltetés terén ez domain, aldomain karbantartást, tárhely figyelést, felszabadítást, email postafiók karbantartást, kezelést jelent.

Kategória

Benne foglalt órák

Időszak

Ár (Ft)

Mimimum support

2 óra*

1 évre

4 500 Ft

Medium support

8 óra*

1 évre

14 500 Ft

Maximum support

16 óra*

1 évre

25 500 Ft

* Az óradíjak a munka során megkezdett egész órát jelentik: 1 óra 45 perc munka 2 munkaórát jelent.

Mit tartalmaz: a kategóriához tartozó időtartam munkadíjat, mely tárhely karbantartásra és minimális weboldal tartalommódosításra használható fel. Fontos: weboldal megjelenés módosításra, struktúra-módosításra, új menüpontok kialakítására, verzió frissítésre nem használható, csak meglévő tartalom módosításra (pl. árlista módosítás, nyitvatartás módosítás, stb). Amennyiben nem fér bele a választott kategória éves munkaórájába a kért támogatási igény, úgy 3.500 Ft kedvezményes óradíjjal tudunk további segítséget nyújtani. Hibabejelentés, vagy egyéb tartalmi módosítási igény bejelentése esetén igyekszünk pár órán belül, de legfeljebb 2 munkanapon belül segíteni.

Miért fizessek support díjat, ha fizetem az éves tárhely és domain díjat is?

Ahogyan ezek nevéből is kiderül, az egyik esetében magát a tárhelyet (szerver bérlés) kell fizetni, a másik pedig a domainnév éves díja. Ezek annak feltételét biztosítják, hogy legyen hol tárolni a honlapot. Mi, mint tárhelyszolgáltatás viszonteladók ezeket a díjakat tovább fizetjük a tárhelyszolgáltató partnerünknek. A support díjjal fizeti meg a mi munkánkat, hogy felügyeljük, működőképesen tartsuk weblapját. Egy szemléltető példával élve a weboldal is olyan, mint egy autó: nem elég megvenni, adót, biztosítást kell utána fizetni, garázst kell neki bérelni, és rendszeresen szervizelni kell. Nos, mi vagyunk a szerviz: ügyelünk rá, hogy weblapja jól működjön, illetve ha bármi hibát észrevenne, vagy kisebb módosítást szeretne rajta  végrehajtatni, akkor fel tudjon hívni minket.

Dönthet úgy, hogy nem kér támogatás szolgáltatást, de ebben az esetben alapdíjon nem tudunk semmilyen segítséget sem nyújtani a weboldal elkészítés és átadás után, csak teljes óradíjon, azaz 5.500 Ft/óra összegért. Ilyenkor nem felügyeljük és monitorozzuk automatikusan a weboldal helyes működését, nem tartjuk karban a tárhelyét. Megkeresés esetén nem tudjuk garantálni az azonnali/elsőbbségi munkavégzést sem, mert támogatást igénybe vevő ügyfeleink elsőbbséget élveznek.


Frissítve: 2024.04.01. Árainkat a mindenkori szolgáltató-partnerünk aktuális árlistája határozza meg. Honlapunkon feltüntetett árak esetleges lassú korrigálása miatt eltérés lehet a valós és az itt látható árak között. Az aktuális árakról kérjük mindig érdeklődjön szerződéskötéskor. Megértésüket köszönjük! A feltüntetett árak bruttó árak.

Webszerkesztési referenciáink


Miben lehetünk az Ön segítségére?

Weboldal

Modern technológia, korszerű, interaktív kivitelezés, reszponzív megjelenés...

Domain név, tárhely

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk; az első lépéstől az utolsóig állunk rendelkezésére...

Grafika & Dekor

Logo-tervezés, névjegykártya? A nyomtatott reklám bármely területén segítünk Önnek vállalkozása fellendítésében...