Ajándéktárgyak

Nem tagadhatjuk le az ajándékozás funkcióját és fontosságát, akár magánjellegű, vagy hivatalos, üzleti kapcsolatokról van szó. Üzleti kapcsolatainkban magától értetődő, hogy tudjuk, kinek mennyire vagyunk lekötelezve és fordítva, hogy ehhez igazítsuk ajándékozási ügyeinket.

Az Ön cégének céges ajándékozását segítendő igyekszünk az ajándéktárgyak széles palettáját kínálni ügyfeleink számára. Kapcsolatban állunk az ország legjelentősebb céges ajándéktárgyakat forgalmazó vállalkozásaival. Katalógusaikból és weboldalaikról partnereink kiválaszthatják a szóróajándékoktól kezdődően, a nagyértékű, egyedi ajándéktárgyakig bezárólag termékeiket. Ezeket ellátjuk céges logóval és leszállítjuk megrendelőinknek.

Általunk gyártott egyedi termékek

Fali és asztali naptár

Partnereink számára ajánljuk az év végi ajándékozási tárgyak közül a katalógusunkból választható naptár kollekcióinkat.

Könyöklő naptárak

Egyedi, különleges, a kereskedelmi forgalomban nem beszerezhető color reklámhordozó fejléccel ellátott könyöklő naptárainkat gyártunk megrendelőinknek.

Képeslapok és reklámtáskák

Katalógusainkból választhatnak a szebbnél-szebb karácsonyi, és újévi üdvözlőkártyáinkból. Az ajándékozást megkönnyítendő megtervezzük, megszerkesztjük és legyártjuk reklámtáskáikat.

Ajándéktárgy referenciáink


Miben lehetünk az Ön segítségére?

Weboldal

Modern technológia, korszerű, interaktív kivitelezés, reszponzív megjelenés...

Domain név, tárhely

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk; az első lépéstől az utolsóig állunk rendelkezésére...

Grafika & Dekor

Logo-tervezés, névjegykártya? A nyomtatott reklám bármely területén segítünk Önnek vállalkozása fellendítésében...