CRM szoftver

A szofrver segítségével teljesen kézben tarthatja cége ügyfélkapcsolatait, projektjeit, feladatait, legyen az munkatársakkal kapcsolatos szabadság-ügy, vagy egyes partnerei projekt-feladatai, visszajelzései, számlái, vagy tartson kapcsolatot üzleti partnereivel, felügyelje munkatársai munkaidőit. A szoftver részletes modul-listáját jobb oldalon találja. Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal a crm@forsigno.hu email címen! A CRM-ről bővebben itt olvashat.

Cégünk viszonteladója az alábbi CRM szoftvernek, melynek felülete teljes egészében magyar nyelvű. Elsősorban zárt rendszerként üzemelő program, mely önállóan működőképes (pl. nincs interfész külön beléptető-nyilvántaró, munkaidő-karbantartó  rendszerhez), ezért ez a szoftver elsősorban kis- és középvállalatok partnerkapcsolatai karbantartásában, feladatai szervezésében nyújt nagy segítséget. Vállaljuk a program licensz beszerzését, magyar nyelvű integrálását, webes felület biztosítását (üzemeltetés), a rendszer telepítését, az Ön igényei szerinti testreszabását és a rendszerhasználat oktatását/tanácsadást.

  •   Felhőalapú szolgáltatás (bárhonnan elérhető Interneten)
  •    Villámgyors telepítés
  •   Teljesen cége stílusára szabható külalak
  •   Korlátlan számú felhasználó

A legtöbb szolgáltatóval ellentétben tőlünk Ön nem bérelni fogja a rendszert (tehát nincs rendszeres havi/éves díja), hanem egyszeri díjazással igen kedvező áron megvásárolja, így korlátlanul az Ön tulajdona lesz. Rendszeres díjjal csak abban az esetben kell számolnia, ha a programot a mi szervereinken kívánja üzemeltetni.

Kérjük tekintse meg az alábbi rövid bemutató anyagot.

Demo verzió

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbálja CRM rendszerünket mindenféle kötelezettség nélkül. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy az alábbi gombra kattintva ír nekünk egy email-t, és mi megküldjük Önnek a demo rendszer elérhetőségét felhasználónevekkel és jelszavakkal együtt. (Referencia galériánkban megtekintheti demo rendszerünk pár képernyőképét.)

Érdekel a demo

Ügyfélkapcsolat-kezelés és projektmenedzsment szoftver - CRMÜgyfélkapcsolat-kezelés és projektmenedzsment szoftver - CRM


Miben lehetünk az Ön segítségére?

Weboldal

Modern technológia, korszerű, interaktív kivitelezés, reszponzív megjelenés...

Domain név, tárhely

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk; az első lépéstől az utolsóig állunk rendelkezésére...

Grafika & Dekor

Logo-tervezés, névjegykártya? A nyomtatott reklám bármely területén segítünk Önnek vállalkozása fellendítésében...