CRM szoftver

A szofrver segítségével teljesen kézben tarthatja vállalkozása ügyeit, legyen az munkatársakkal kapcsolatos szabadság-ügy, vagy egyes partnerei projekt-feladatai, visszajelzései, számlái, vagy tartson kapcsolatot üzleti partnereivel, felügyelje munkatársai munkaidőit. A szoftver részletes modul-listáját jobb oldalon találja. Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal a crm@forsigno.hu email címen! A CRM-ről bővebben itt olvashat.

Cégünk viszonteladója az alábbi CRM szoftvernek, melynek felülete teljes egészében magyar nyelvű. Elsősorban zárt rendszerként üzemelő program, mely önállóan működőképes (pl. nincs interfész külön beléptető-nyilvántaró, munkaidő-karbantartó  rendszerhez), ezért ez a szoftver elsősorban kis- és középvállalatok ügyviteli szervezésében nyújt nagy-nagy segítséget. Vállaljuk a program licensz beszerzését, magyar nyelvű integrálását, webes felület biztosítását (üzemeltetés), a rendszer telepítését, az Ön igényei szerinti testreszabását és a rendszerhasználat oktatását/tanácsadást.

A legtöbb szolgáltatóval ellentétben tőlünk Ön nem bérelni fogja a rendszert (tehát nincs rendszeres havi/éves díja), hanem egyszeri díjazással igen kedvező áron megvásárolja, így korlátlanul az Ön tulajdona lesz. Rendszeres díjjal csak abban az esetben kell számolnia, ha a programot a mi szervereinken kívánja üzemeltetni.

Kérjük tekintse meg az alábbi rövid bemutató anyagot.

Vállalatirányítás és projektmenedzsment szoftver - CRMVállalatirányítás és projektmenedzsment szoftver - CRM

 

A mi történetünk...


Előfordult már Önnel is, hogy gyorsan szüksége lett volna egy régebbi partnerével kötött szerződésre, hogy megnézze adott szolgáltatást akkor éppen mennyiért számlázott ki, és a partner mikor is fizette azt be? Ha a rengeteg lefűzött mappák egyikében sem találta meg, akkor irány a könyvelőhöz az információért, aki persze olyan keresztkérdéseket zúdít ránk, hogy inkább folytatjuk az irodában a kutakodást. A nap végére talán szerencsével is járunk - vagy nem.

Ilyen és ehhez hasonló adminisztrációs útvesztők vezettek el minket ahhoz az igényhez, hogy be kell szereznünk egy programot, amivel a céges ügyeinket, szerződéseket, számlákat, partnerkapcsolatainkat egy helyen, könnyen kereshetően karban tudjuk tartani. Ekkor néztünk utána annak, hogy pontosan mi is az a CRM. Szerencsére nem kellett sokáig kutatnunk, hiszen manapság jobbnál jobb megoldásokat találhatunk erre az igényre. Persze azért érdemes körültekintőnek lennünk, mert könnyen belefuthatunk olyan rendszeres összegekért kínált (egyébként biztosan teljesen profi) programokba, hogy hamar ledob minket a víz. Több lehetőséget is kipróbálva, így jutottunk el egy külföldi fejlesztő csapat szofveréhez, melyet kipróbáltunk és azonnal megszerettünk. Átlátható, pofon egyszerű a kezelése, mégis mindent tud, amire szükségünk van. Időt és energiát nem spórolva teljesen "magyarosítottuk" a programot (erre a fejlesztő lehetőséget adott), így azóta bármilyen céges információra is legyen szükségünk, maximum két perc alatt rendelkezésünkre áll.


Miben lehetünk az Ön segítségére?

Weboldal

Modern technológia, korszerű, interaktív kivitelezés, reszponzív megjelenés...

Domain név, tárhely

Ön megálmodja, mi megvalósítjuk; az első lépéstől az utolsóig állunk rendelkezésére...

Grafika & Dekor

Logo-tervezés, névjegykártya? A nyomtatott reklám bármely területén segítünk Önnek vállalkozása fellendítésében...

CRM szoftver

A szofrver segítségével teljesen kézben tarthatja vállalkozása ügyeit (partneradatok, projektek, feladatok)...